Naručite već danas kokosove proizvode


Odoo CMS - velika slika

Kokosovih ulja na tržištu ima puno ali kvalitetu Dr. Goerg se ne može nadmašiti. Zašto? Zato jer je u svakom koraku, od uzgoja do pakiranja odabrana za kupca najbolja opcija. Kokosovo se ulje može dobiti na mnogo načina ali Dr. Goerg jamči za svoj proizvod da od berbe kokosovog oraha do gotovog proizvoda nije prošlo dulje od 72h. Ta se kvaliteta itekako osjeti u okusu i mirisu ovog vrhunskog proizvoda. Uz to, sadrži gotovo 60% vrijedne laurinske kiseline! Osim što je iz Eko uzgoja, ovo je ulje dobiveno na temperaturi do 38º C čime je sačuvalo sve vrijedne antioksidanse. Ulje je pakirano u staklenke koje ne sadrže plastično brtvilo. Pri berbi nisu korišteni majmuni. Goerg ima ugovorene kooperante a dio prihoda vraća se lokalnoj zajednici (Fair Trade) kako bi odnos bio fer, a ne samo robno novčana razmjena. 

Deodorirano (bezmirisno) kokosovo ulje ili kokosova mast koristi se za pečenje kada možda i ne želite osjetiti aromatičnu notu djevičanskog kokosovog ulja. To se postiže obradom ulja vrućom vodenom parom. Ovo nije RBD ulje! RBD ulje je rafinirano, izbijeljeno i deodorirano čak i kemikalijama. To je nužno kada se dobiva od kokosa sušenog na dimu, uz cestu ili po krovovima. Dr. Goerg koristi samo prvorazredne, čiste sirovine za svoje proizvode, pa nikakvi kemijski postupci ne dolaze u obzir. S Dr. Goerg uljem dobivate samo najbolje od kokosa!

DOSTUPNA PAKIRANJA:

600 g - KUPI ODMAH 

230 g  - KUPI ODMAH 

1300 g - na upit

5000 g - na upit

Kokosovo brašno je odmašćeno, fino mljeveno kokosovo meso. Koristi se kao zamjena za brašno u posebnim receptima. S obzirom da se Dr. Goerg brašno dobiva od svježih, organski uzgojenih kokosa izbjeljivanje nije bilo potrebno, stoga je brašno zadržalo prirodnu boju i prekrasan miris. 100% od svježih kokosa, 100% sirovi proizvod bez ikakvih dodataka, bogat vlaknima. Prirodno je bez glutena i laktoze i potpuno je veganski proizvod iz Fair Trade proizvodnje. S Dr. Goerg brašnom dobivate samo najbolje od kokosa!

DOSTUPNA PAKIRANJA:

200 ml - KUPI ODMAH 

1L - KUPI ODMAH 

Samo Dr. Goerg ima kokosovo mlijeko bez dodatka vode, bez zgušnjivača, stabilizatora i emulgatora, bez dodanog šećera a po prirodi, ovo mlijeko ne sadrži ni gluten ni laktozu. Kremasto, gusto, kao dodatak egzotičnim jelima, kao zamjena za mlijeko, u kolačima i sladoledima, kao sastojak likera. Razrijedite ga sami. S Dr. Goerg kokosovim mlijekom dobivate samo najbolje od kokosa!

Ribani kokos (razlika od kokosovog brašna koje je prah) je odmašćeno, krupnije naribano kokosovo meso. Koristi se za kolače i dekoracije, u smoothijima i sl. U sitno ribani možete uvaljati omiljene čupavce i rafaello kuglice a listići osim za dekoracije i muesle, mogu se blago prepržiti i poslužiti kao egzotičan prilog uz konkretna jela. S obzirom da se Dr. Goerg ribani kokos dobiva od svježih, organski uzgojenih kokosa izbjeljivanje nije bilo potrebno, stoga je zadržana prirodna boja i prekrasan miris. 100% od svježih kokosa, 100% sirovi proizvod bez ikakvih dodataka, bogat vlaknima. Prirodno je bez glutena i laktoze i potpuno je veganski proizvod iz Fair Trade proizvodnje. S Dr. Goerg ribanim kokosom dobivate samo najbolje od kokosa!


"Maslac" od orašastih plodova je hranjiva krema / pire od fino mljevenih orašastih plodova. Može se konzumirati žlicom, mazati na kruh ili dodavati u druga jela.

Namazi kombiniraju sastojke u nevjerojatno ukusne i potpuno prirodne

Dr. Goerg koristi samo organske sastojke, brižno pripremljene u vrhunsko iskustvo onima koji uživaju u prirodnom okusu. Ako ste u nedoumici, krenite s Crema de Coco, kokos + čokolada, lješnjak + čokolada. Bez palminog ulja i aditiva! Kikiriki maslac je potpuno čist, bez šećera ili dodanih masnoća, od pomno biranih zrna, lješnjakov maslac je čisti lješnjak, za izradu slastica, badem maslac je čisti ljušteni bijeli slatki sirovi organski badem, a ostalo je - za prste polizati.

Mini sirovi (raw) orašasti maslaci i namazi

 Zašto Dr. Goerg kokosovi proizvodi?

Odgovor jednostavan: "Njemačka kvaliteta, probajte i više se nikad nećete vratiti na staro!"

"Djevičansko (Dr. Goerg kokosovo ulje) je tako dobro jer mu je miris blag i nježan. Zaista su neusporediva s drugim kokosovim uljima! Hvala Vam još jednom na susretljivosti." Sajda

Mnogima je važno da kokosovo ulje koje koriste nije dobiveno korištenjem dječje radne snage, ili na račun lokalnog stanovništva, da nije dobiveno iskorištavanjem životinja, da se može ustanoviti trag odakle je sirovina i koji se proces koristi. Dr. Goerg zato ima vlastiti standard izvrsnosti - PREMIUM. Proizvod mora biti zapakiran u roku 72 sata od branja.

Odoo - uzorak 1 za 3 stupcaDr. Goerg - kokosov maslac

Premium kokosov maslac (kokosov pire) potječe iz organskog uzgoja te se sastoji isključivo od čitave svježe pulpe kokosovog oraha.

Odoo - uzorak 2 za 3 stupca Dr. Goerg - kokosov sirup

Premium sirup iz kokosovog cvijeta, organski uzgoj, 100% čisti sirup iz cvijeta kokosa bez aditiva, glikemijski index 35, sadrži vitamine, esencijalne aminokiseline i minerale!

Odoo - uzorak 3 za 3 stupca Dr. Goerg - kokosovo ulje

Premium kokosovo ulje iz srca Filipina. Od prvog cijeđenja, organski uzgoj, ekstradjevičansko!

Odoo članovi

Iz uspješnice naše poznate nutricionistice o blagodatima kokosovog ulja:

 • kokosovo ulje ima visoku hranjivu vrijednost, ali i ljekovito djelovanje.
 • ključni sastojak kokosovog ulja je laurinska kiselina, koju organizam pretvara u monolaurin, tvar koja ima snažno djelovanje protiv virusa, bakterija i gljivica a odlično je i za njegu kože i kose
 • ključni sastojak kokosovog ulja je kaprilična kiselina, koja također ima snažno djelovanje protiv virusa, bakterija i gljivica
 • jača imunitet
 • srednjelančane masne kiseline (MCFA) u kokosovom ulju vrlo lako se probavljaju i apsorbiraju u organizmu bez da opterećuju probavni sustavi i unutrašnje organe....dobre su za srce i krvne žile, jer smanjuju ozljede na arterijama pa tako pomažu kod ateroskleroze
 • s obzirom da daje brzu energiju, potiče samoiscjeljujuću sposobnost organizma i jača imunološki sustav, kokosovo je ulje pogodno za oboljele od težih bolesti, kojima je potrebna sva snaga organizma za izlječenje.
 • svakodnevna uporaba kokosovog ulja pomaže boljem iskorištavanju hranjivih tvari i olakšava probavni sustav.
 • kokosovo ulje je odlična pomoć i kod mršavljenja
 • kokosovo ulje je odlično i kao ulje za masažu i njegu kože i kose...spriječava infekcije...pogodno za njegu kože kod psorijaze i ekcema...
 • zdravu kožu čini mekšom, spriječava stvaranje bora i staračkih mrlja
 • fine molekule kokosovog ulja lako prodiru u kožu te jačaju vezivno tkivo što doprinosi čvrstoći i elastičnosti kože

Baš zato je iznimno važno da Vaše kokosovo ulje bude vrhunske kvalitete dobiveno sigurnim, prirodnim postupkom koje je sačuvalo svu ljekovitost, okus i blagodati kokosa!

Dr. Goerg kokosovi proizvodi su baš takvi!

 

Naručite već danas Dr. Goerg kokosove proizvode

i okrenite novu životnu stranicu.